soymimarca300pix

 

Sóc soci i Personal Brander de la consultora especialitzada Soymimarca, empresa que presta serveis de consultoria i formació a organitzacions i professionals.

La marca personal és la impressió que deixem en els altres, i això no sempre coincideix amb les nostres intencions. Des de Soymimarca t’ajudarem a gestionar aquest procés per obtenir els resultats que desitgis: Que la teva marca sigui el reflex de la teva veritable identitat, de les teves competències i dels teus projectes.

Si una casa no es comença per la teulada, la gestió de la marca personal no comença per les xarxes socials. A Soymimarca treballem amb el nostre mètode Iceberg que parteix de l’Autoconeixement, contínua amb les Estratègia personal i acaba amb la Visibilitat.

ORGANITZACIONS

Per a aquelles empreses que creen en els seus professionals i els vegin com a actius i portaveus de la marca, com una cadena de transmissió dels valors corporatius.

Per a aquelles empreses que volen connectar millor amb els seus públics finals per millorar la credibilitat, la confiança i augmentar el valor de la marca corporativa.